Bali Bazoo Bali bazoo 80364 akasztós játék 3szög

Bali Bazoo Bali bazoo 80364 akasztós játék 3szög

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

4 990Ft

Várható szállítás: 2024.07.17

A Moni Akasztós Játék "Szenzoros Piramis" egy kiváló választás a kisgyermekek számára, amely ötvözi a szórakozást a fejlesztő hatással. Ez a játék ideális választás a korai fejlesztéshez, hiszen segít a gyerekek látásának, tapintásának és koordinációs képességének fejlődésében.

A játék legfontosabb jellemzői között szerepelnek a különböző textúrák és színek, amelyek stimulálják a gyermek érzékelését és kíváncsiságát. A színes elemek és a különböző formák nem csak a vizuális érzékelést erősítik, hanem a finommotoros készségeket is fejlesztik, ahogy a gyermek megfogja és mozgatja őket.

A "Szenzoros Piramis" kiemelkedik a hasonló termékek közül azzal, hogy egyszerű, mégis sokrétű stimulációt nyújt. Az akasztós kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzíthető legyen bármilyen babakocsihoz, játékközponthoz vagy kiságyhoz, így a szórakozás bárhol és bármikor elérhető a gyermek számára.

A Moni "Szenzoros Piramis" előnye, hogy a gyermek játék közben fejleszti az érzékszerveit és motoros készségeit, miközben a termék magas minőségű anyagai biztosítják a hosszú távú használatot és tartósságot. Összességében ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem egyben fejlesztő hatású is, ami elengedhetetlen a gyermekek korai fejlődéséhez.

Ezek is érdekelhetnek