Bo monaco elektromos autó 2 motoros piros

Bo monaco elektromos autó 2 motoros piros

Nincs raktáron Nincs raktáron

61 990Ft

Várható szállítás: 2024.05.28

Az első autós élmények felejthetetlenek, ezért a Cangaroo Moni BO Monaco elektromos kisautó tökéletes választás a kis sofőrök számára. A vörös színű járgányban a gyermeked úgy érezheti magát, mintha igazi kis sportautót vezetne. A távirányító segítségével te irányíthatod az autót, miközben a gyermeked benne ül és élvezi az utazást. Az autó menet közben világító lámpákkal van felszerelve, ami még izgalmasabbá teszi az élményt.

A jármű belsejében található zenei panel segítségével gyerkőcöd a kedvenc zenéjére gurulhat végig az utcákon. Az autó 3 és 6 év közötti gyermekek számára ajánlott, és legfeljebb 25 kg-ig terhelhető. Az akkumulátor hosszú élettartamú, így a gyermeked órákon keresztül élvezheti az autózás örömét.

Az autóban található 2 sebesség - nagy és alacsony, így a gyermeked a saját tempójában hódíthatja meg az utcákat. A biztonsági öv garantálja a biztonságos utazást, míg a nyitható ajtók még valóságosabbá teszik az autózás élményét. A Cangaroo Moni BO Monaco elektromos kisautó mérete: 110 x 67 x 46 cm, súlya: 13 kg. Próbáld ki most, és tedd felejthetetlenné gyermeked első autós élményeit!

Ezek is érdekelhetnek