Cangaroo Embrace elektromos mellszívó kéz nélküli fehér

Cangaroo Embrace elektromos mellszívó kéz nélküli fehér

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

25 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.19

A Cangaroo Moni "Embrace Hands-Free" elektromos mellszívó úttörő a kényelmes és hatékony szoptatási segédeszközök piacán. Az innovatív "kezekkel szabad" kialakítás, kombinálva a legújabb technológiai fejlesztésekkel, lehetővé teszi az anyák számára, hogy gond nélkül végezhessék mindennapi tevékenységeiket szoptatás közben.

Főbb jellemzők:

  • Kezekkel Szabad Használat: Az innovatív dizájn lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon végezhessenek egyéb tevékenységeket a mellszívás közben.
  • Diszkrét és Kényelmes: Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően diszkréten és kényelmesen viselhető a ruha alatt.
  • Beépített Tejgyűjtő Tároló: Az integrált tartály biztosítja, hogy a lefejt tej biztonságosan és higiénikusan tárolható legyen közvetlenül a gyűjtés után.
  • Állítható Szívási Erősség: Több szívási szinttel rendelkezik, hogy megfeleljen minden egyes anya egyéni igényeinek és kényelmének. 4 különböző mód - masszázs, stimuláció és 2 szívási mód. Mindegyik mód különböző frekvenciájú, és mindegyik 9 fokozatú.
  • USB-s Töltés: Újratölthető akkumulátor, amely USB-n keresztül egyszerűen és kényelmesen tölthető, bárhol és bármikor.

Ezek is érdekelhetnek