EGG-A-BOO tojásvadászat - 2 db-os szett

EGG-A-BOO tojásvadászat - 2 db-os szett

Raktáron Raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

5 499Ft

Várható szállítás: 2024.07.30

Itt a tojás, hol a tojás?

Az EGG-A-BOO tojásvadászat játék új szintre emeli a hagyományos húsvéti tojáskereső játékot, elkápráztatva ezzel a kismadarak rajongóit.

A játék kétféle módban használható: tojásvadászat módban (az aktiválást követően) csak el kell rejteni a csomagban található 2 darab tojást a szobában vagy az udvaron, majd indulhat is a tojásfelkutató-hadművelet. Vajon sikerül 10 perc alatt megtalálni a csipogó tojásokat? Ha igen, akkor már csak fel kell törni őket, hogy kiderüljön, ki lapul a héj alatt. Ezt a gyerekek kétféle módon tehetik meg: egy fém kanállal rákoppintanak a tojások tetejére, vagy pedig a tojásokat óvatosan egy lapos felülethez ütik. Ha előugrott a kismadár, jöhet is a második játékmód, a közös éneklés: a kicsiknek csak ritmusosan lefelé kell nyomniuk a kismadár buksiját, aki a törődést meghálálva csipogó hangon egy gyerekdalt játszik majd le.

A játék fejleszti az auditív képességeket, a tojáskereső játékmód használatával pedig a figyelmet és a tájékozódó képességet is. Ha a nagy tojásvadászat közben összekoszolódna a játék, egy nedves törlőkendővel óvatosan tisztítható. A tojás elektronikus részekkel rendelkezik, így vízbe nem tehető.

A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár 1 darab szettre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.

Egy tojás mérete: 7 x 6 x 6 cm

Ezek is érdekelhetnek