Fa építő készlet piramis gyermekeknek Viga Maci

Fa építő készlet piramis gyermekeknek Viga Maci

Külső raktáron van
Szállítási idő 5-9 munkanap

6 039Ft

Várható szállítás: 2024.04.24

A Viga Oktató Piramis a legkisebbek számára klasszikus játék, amely szórakoztató, érdekes és kreatív játékot nyújt a gyermeknek. A pasztell színekben kapható készlet 6 különböző méretű tárcsás blokkot tartalmaz, köztük egy medvefej alakú blokkot is. Az alapon egy tüske található, amelyre a darabok felhelyezhetők. Ez a játék ideális az építőkockákkal tornyokat építő ovisok számára. A piramis támogatja a kéz-szem koordináció, a logikus gondolkodás fejlődését és segíti a színek felismerésének tanulását is. Fontos kiemelni a Viga Oktató Piramis oktató értékét.
Az egész POLAR BEAR játéksorozatot a VIGA cég úgy hozta létre, hogy megfeleljen a szülők és gyermekek elvárásainak, azáltal, hogy javítja a játék révén a gyerekek fejlődési folyamatát. Az egész sorozat bükkfából készült és "sarkvidéki" színekkel festett, amelyek minden felhasználót örömmel és szórakozással ajándékoznak meg.
A gyermekek biztonsága és a játékok legmagasabb minősége az elsődleges szempontunk, ezért ügyelünk arra, hogy a játékaink festékei ne mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).
Ez a játék 24 hónapos kor feletti gyermekek számára alkalmas.

Termékméretek: H: 82 mm x Sz: 82 mm x M: 130 mm
Dobozméretek: H: 128 mm x Sz: 90 mm x M: 178 mm x 130 x 130 mm

  • Termékazonosító:40461-viga-44005-pyr-med
  • Kategória: Fajáték
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek