Fa játék Viga Building Blocks 3D

Fa játék Viga Building Blocks 3D

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

12 129Ft

Várható szállítás: 2024.05.22

Ez a térbeli játék a 3D-s tervezésből merít ihletet, és órákon át tartó tanulást kínál az izgalmas játékmeneten keresztül. Tartalmaz 26 fakockát, 2 akril panelt, 1 alapot és 1 füzetet 32 építési tervvel. A gyerekek a térbeli gondolkodási képességeiket használják a blokk-alakzatok megépítéséhez a mellékelt utasításokat követve. A játékban a játékosoknak az épület mindkét oldalát meg kell építeniük és össze kell illeszteniük, 3D-s hatást keltve. Az útmutatóban szereplő tervek a könnyűtől a nehézig vannak sorrendbe rendezve. Egy ilyen játékon keresztül a gyermek gyakorolja a motoros koordinációt, a logikus gondolkodást és a térbeli tájékozódást.
Az egész készlet bükkfából készült, és nem mérgező festékekkel, élénk színekkel festett, amelyek vonzzák a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.

A gyermekek biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).
Ez a játék 36 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei:
Hosszúság: 155 mm x szélesség 155 mm x magasság 152 mm.
Súly: 0,85 kg

  • Termékazonosító:53104-viga-44659-dre-hra-stav
  • Kategória: Fajáték
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek