Fa játék Viga Hulladék válogatás

Fa játék Viga Hulladék válogatás

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

11 631Ft

Várható szállítás: 2024.05.28

Bemutatunk egy fából készült játékot a VIGA-tól - egy hulladékválogatót.
Klasszikus játék modern kiadásban, 3 éves kortól. 50 kis fából készült, képekkel ellátott tányérból és egy lyukas fedéllel lezárt fadobozból áll. Minden lapka egyik oldalán különböző hulladékok képe, a másik oldalán pedig egy mosolygós arc látható, annak a hulladékcsoportnak (szemetesnek) megfelelő színben, amelyikhez tartozik. A készlet tartalmaz még egy nagyobb lapkát, amelyen egy szemetes kép látható 4 színben. Ezt a fedélre kell felerősíteni, ebben az esetben a nyomtatott kukák jelölik a megfelelő nyílást a kis lapkák behelyezéséhez. A készlet 2 kockát is tartalmaz.
Ez a sokoldalú játék serkenti a koncentrációt, a koordinációt és a motoros készségeket. A gyerekek ezzel a játékkal növelik környezettudatosságukat, és megtanulják a napi hulladékok szortírozását.

Az egész játék bükkfából készült, és ártalmatlan színekkel van festve, amelyek felhívják a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak. A festékek 100%-ban biztonságosak, és megfelelnek az EN71 és ASTM biztonsági szabványoknak.

A játék 36 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei:
H: 295 mm x K: 85 mm x Sz: 124 mm
Csomagolási méretek:
H: 295 mm x K: 85 mm x Sz: 124 mm
Súly: 0,8 kg

  • Termékazonosító:52289-viga-44504-dre-hra-odpad
  • Kategória: Fajáték
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek