Fa puzzle  Viga lepke fejlődése

Fa puzzle Viga lepke fejlődése

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

3 852Ft

Várható szállítás: 2024.05.24

Színes fa puzzle a Viga társaságtól a NÖVÉS sorozatból... Ezúttal egy szép és színes pillangó áll a középpontban, aki végigvezet minket fejlődésén. A pillangónk kicsi... kikel a tojásból. Kis hernyóvá válik, amelyet minden tavaszi sétán a parkban megtalálhatunk. Ezután a jelentéktelen hernyó bábuvá alakul, majd csodálatos színes pillangó formájában mutatkozik be.

Az összerakós játék ráadásul megismerteti a gyerekeket a színekkel, segíti a koncentrációjukat, fejleszti a kreativitásukat és a logikus gondolkodást, hiszen játékot és tanulást ötvözi. Minden összerakás szakaszban más kalandok rejlenek a pillangó növekedéséből, és elősegíti a világ megismerését. Vegye fel, és nézze meg, milyen meglepetés vár Önre.

Az összerakható darabok ideálisak a kis kezek számára, így az oktatás sosem lesz unalmas. Ez a gyakorlás nagyszerű felkészülést jelent a jövőbeli óvodai oktatásra, és közös játékra a gyermekkel.

Az egész szett bükkfából készült, és nem toxikus festékekkel van festve ragyogó színekben, amelyek felkeltik a figyelmet és ösztönzik a játékot, miközben rengeteg szórakozást nyújtanak. Gyermekeink biztonsága és a játékok legmagasabb minősége az elsődleges szempontunk, ezért ügyelünk arra, hogy a játékaink festékei nem toxikusak és megfelelnek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

Ez a játék alkalmas 3 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
A termék mérete: 180 mm hosszú x 13 mm magas x 180 mm

  • Termékazonosító:51608-viga-59517-ros-moty
  • Kategória: Fa puzzle
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek