Gyermek fa puzzle Montessori Viga Ló

Gyermek fa puzzle Montessori Viga Ló

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

3 828Ft

Várható szállítás: 2024.07.17

A legkorábbi életkorban fontos a gyermek fejlődésének támogatása az alapvető gondolkodási folyamatok kialakításával. Az ebben az időszakban helyes fejlődés biztosítja a későbbi felnőttkori sikerét. Az egyik módja annak, hogy összekapcsoljuk a játékot és az tanulást, az a kirakó összeállítása. Tudományos tanulmányok igazolják, hogy a kirakó játékot játszó gyerekek később jobb térbeli képességekkel rendelkeznek.

Ez a gyönyörű elefánt alakú kirakó egyszerű sík kirakó, amely az első életévekben stimulálja a kisgyermekek logikai gondolkodását.

A kirakó darabjai fából készült fogantyúkkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően a kisgyerek könnyen kézbe veheti és elhelyezheti a megfelelő helyre a fából készült alapon. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy gyakoroljuk a koncentrációt és a kéz-szem koordinációt. Ez a játék segít a gyermek motoros készségeinek és logikai gondolkodásának fejlesztésében, mivel összekapcsolja a játékot az tanulással. A közös játék a képzeletet a legjobban fejleszti ki, ami ebben az életkorban olyan fontos, és ugyanakkor tökéletesen felkészíti a gyermeket a későbbi óvodai oktatásra.

Az egész készlet bükkfából készült és nem mérgező, tompa színekkel van festve, amelyek kielégítik minden felhasználó igényét és sok szórakozást nyújtanak.

A Viga vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és tudja, hogyan kell a legmagasabb minőségű játékokat előállítani. A gyermekek biztonsága az elsődleges fontosságú számunkra, ezért ügyelünk arra, hogy a játékaink festékei nem mérgezőek legyenek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM). Ez a játék alkalmas 18 hónapos vagy idősebb gyermekek számára.

MŰSZAKI ADATOK: Csomagolás méretei: hosszúság 300 mm x magasság 225 mm x szélesség 24 mm. Bruttó tömeg: 0,4 kg.

  • Termékazonosító:40408-viga02-44607-kun
  • Kategória: Fa puzzle
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek