Gyermek fa puzzle Viga Zoo 48 db

Gyermek fa puzzle Viga Zoo 48 db

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

6 858Ft

Várható szállítás: 2024.07.17

A kirakós képen egy állatkertben élő állatok láthatóak.
A készlet 48 számozott puzzle-darabot tartalmaz, valamint egy alátétet a kép másolatával, ami megkönnyíti a kisebb gyerekek számára a kirakás összerakását. A kirakók segítenek a gyerekeknek a logikus gondolkodás elsajátításában, a memóriájuk fejlesztésében, a képzeletük serkentésében, valamint gazdagítják a szókincsüket és javítják a szem-kéz koordinációt.
A kirakós befejezése után a gyerekeket felkérhetjük, hogy saját szavaikkal írják le a képet.

A kirakós játékok nemcsak a kisgyermekek számára ideálisak... A foglalkozás- és logopédiai terápia kiváló segédeszközei is. A kirakók összerakásának értéke megkérdőjelezhetetlen. A Viga fa puzzle tartós, környezetbarát, színes és biztonságos játék - a legjobb minőségű fából készült - biztonságos festékkel bevont, a legkisebbek teljes biztonságát garantáló biztonságos festékekkel.
Az egész játék bükkfából készült, és nem mérgező festékekkel festett, visszafogott színekkel, amelyek vonzzák a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.

Számunkra a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok a legfontosabbak, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

Ez a játék 24 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei: 1,5 x 2,5 cm:
L: 400 mm x Sz: 300 mm x K: 10 mm.
Csomagolási méretek:
H: 400 mm x SZ: 340 mm x K: 10 mm.

  • Termékazonosító:40411-viga02-44587-zoo
  • Kategória: Fa puzzle
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek