Gyermek kirakós  Viga Pillangó

Gyermek kirakós Viga Pillangó

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

9 290Ft

Várható szállítás: 2024.07.22

A Viga fából készült puzzle - pillangó az egyik legszebb játék, amely hosszú ideig fog szolgálni, és gyermekének sok évnyi érdekes és kreatív játékot biztosít.

Az oktató formák a kisgyermekek motorikus készségeinek és szem-kéz koordinációjának fejlesztését fogják segíteni. Ezenkívül megtanítanak színek és formák felismerésére. Ez az összecsukható játék különböző, élénk színű, kézzel festett formákból álló blokkokból áll. Otthon és a gyerekszobában is jól fog működni. Az itt használt pillangóforma pozitívan emlékezteti a gyerekeket a színes rovarokra, amelyekkel a réten vagy a kertben sétálva találkozhatnak.

Ez a játék a segítségünkre siet, amelynek köszönhetően kicsinyeink szívesen végeznek majd különféle feladatokat. A puzzle folyamatosan támogatja a gyermeket a motoros készségek, a figyelem, a memória, az állóképesség és a motoros koordináció fejlesztésében. A gyermek rendelkezésére áll egy pillangó fából készült modellje és egy szőnyeg, amelyre a kis színes rovar szárnyainak és hasának megfelelő formáit és színeit kell elhelyeznie.
Az egész készlet bükkfából készült, és nem veszélyes festékekkel festett, élénk színekkel, amelyek vonzzák a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.

Számunkra elsődleges a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).
Ez a játék 24 hónaposnál idősebb kisgyermekek számára alkalmas.

SPECIFIKÁCIÓK:
Hosszúság: 215 mm x szélesség: 195 mm x magasság: 35 mm.

  • Termékazonosító:51590-viga-59924-mot
  • Kategória: Fajáték
  • Márka: Viga

Ezek is érdekelhetnek