Gyakran ismételt kérdések

Mikor érkezik a csomagom?

Megrendeléstől számítva átlagosan 4-5 munkanap a kiszállítása a termékeknek. A futárcég hétköznap fog jelentkezni a kiszállítás részleteivel. A kiszállítást az Ön által választott futárszolgálat fogja teljesíteni, ezért nem tudjuk előre megmondani, hogy mikor ér oda a csomag. A futárcég először e-mailen fog küldeni a várható kiszállítás napjáról egy üzenetet, majd a kiszállítás napján szintén e-mailen és sms-ben is felkeresi Önt a várható érkezésről. 

 

Hogyan fizethetek?

Amennyiben a megrendelését nem a webáruházon keresztül fizette (Simplepay, átutalás), úgy a futárszolgálatnál is kiegyenlítheti a csomagot utánvéttel (890 ft) készpénzben vagy bankkártyával.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás díja futárszolgáltató partnereink díjai alapján kerül kiszámlázásra. Külföldi megrendelés esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat (info@toyplanet.hu), mivel ennek egyedi kiszállítási díja van.

 

Személyesen is átvehetem a csomagot?

Nem, egyelőre nincsen lehetőségünk személyesen átadni a megrendeléseket. Jelenleg e-mailen (info@toyplanet.hu) és telefonon (+36 30 848 6240) vagyunk elérhetőek.

 

Számlát, hogyan fogom megkapni?

A számla az Ön által megjelölt e-mail címre fog megérkezni.

 

Hogyan tudom a terméket visszaküldeni?

Amennyiben mégsem szeretné a terméket, úgy 14 napon belül jutassa vissza címünkre postai úton a mellékelt nyilatkozattal együtt. Kérem nyomtassa és töltse ki a nyilatkozatot!

A termék sérülésmentes visszaérkezése után a pénzt visszautaljuk az Ön részére, amennyiben előre ki lett egyenlítve.