Mercedes Bo elektromos autó mercedes-benz cls 350 pink

Mercedes Bo elektromos autó mercedes-benz cls 350 pink

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

78 990Ft

Várható szállítás: 2024.07.17

A Cangaroo Moni Mercedes-Benz CLS 350 elektromos autó egy kiváló választás a modern technológiát és a klasszikus luxust kedvelő fiatal vezetők számára. Ez a modell magában foglalja a Mercedes-Benz autókra jellemző eleganciát és minőséget, miközben biztonságos és szórakoztató játékélményt nyújt a gyermekeknek.

Főbb jellemzői közé tartozik a tartós és megbízható akkumulátor, amely hosszan tartó játékélményt biztosít anélkül, hogy gyakran kellene tölteni. A robosztus elektromos motor garantálja a sima és stabil haladást, legyen szó akár beltéri, akár kültéri felületről.

A Cangaroo Moni Mercedes-Benz CLS 350 kiemelkedik a piacon a valósághű dizájnelemekkel, mint például a hűen reprodukált Mercedes-Benz logó, a stílusos felni és az LED-es fények, amelyek növelik a jármű valósághű megjelenését. A hangrendszer, ami autóhangokat és zenelejátszási lehetőséget is kínál, tovább emeli a vezetési élmény színvonalát.

Biztonság terén a Cangaroo Moni Mercedes-Benz CLS 350 rendelkezik minden alapvető funkcióval, mint a biztonsági öv és a gyermekbarát vezetési sebesség, ami gondoskodik a kicsik biztonságáról vezetés közben. Továbbá, a távirányító funkció lehetővé teszi a szülők számára, hogy szükség esetén irányíthassák a járművet.

Ezek is érdekelhetnek