Mercedes Bo mercedes glc63s amg e. autó silver

Mercedes Bo mercedes glc63s amg e. autó silver

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

119 000Ft

Várható szállítás: 2024.07.22

A Cangaroo Moni Mercedes AMG GLC jellemzői közé tartozik a megbízható elektromos meghajtás, amely sima és stabil haladást biztosít mind beltéri, mind kültéri környezetben. Az akkumulátortól függően a jármű hosszú ideig képes működni, így a gyerekek hosszabb ideig élvezhetik a játékot anélkül, hogy gyakran kellene újratölteni.

Design szempontjából a Cangaroo Moni Mercedes AMG GLC pontosan utánozza a valódi Mercedes-Benz autók megjelenését. A részletgazdag kidolgozás, mint például a jellegzetes hűtőrács, a márkajelzés és az elegáns kerekek, valamint a modern LED-es fények mind hozzájárulnak a valósághű autózási élményhez.

A jármű további modern technológiai jellemzői közé tartozik az integrált hangrendszer, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kedvenc zenéiket hallgassák vezetés közben. A távirányító funkció szintén rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi a szülők számára, hogy szükség esetén irányítsák a járművet, ezáltal növelve a biztonságot.

Biztonsági szempontból a Cangaroo Moni Mercedes AMG GLC minden alapvető funkcióval rendelkezik, beleértve a biztonsági öveket és a gyermekbarát sebességkorlátozást. Ezek a funkciók biztosítják, hogy a gyerekek biztonságban élvezhessék a vezetési élményt.

Ezek is érdekelhetnek