Moni Bo beast jeep 4 motor 30kg fehér

Moni Bo beast jeep 4 motor 30kg fehér

Nincs raktáron Nincs raktáron

107 990Ft

Várható szállítás: 2024.07.17

A Cangaroo Moni Bo Beast elektromos autó egy lenyűgöző játék, ami garantáltan az udvar legnépszerűbb szórakozásává válik. Ez a stílusos jármű tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik a biztonságot és a kalandos szórakozást egyaránt fontosnak tartják gyermekük számára.

A Bo Beast jellemzői közé tartozik egy erős akkumulátor és a 4 motor, amely hosszú játékidőt és kiváló teljesítményt biztosít. Az autó rendkívül stabil, köszönhetően a négy masszív keréknek, ami kiváló tapadást biztosít különböző tereptípusokon is, legyen szó akár fűről, földről vagy betonról.

Ez az elektromos autó különösen kiemelkedik a gyerekek számára szánt biztonsági funkcióival. A beépített biztonsági övvel és a lassú indulás funkcióval a szülők nyugodtan hagyhatják gyermeküket játszani, tudva, hogy a Bo Beast minden szükséges intézkedést megtesz a balesetek elkerülése érdekében.

A Cangaroo Moni Bo Beast további előnye a könnyű kezelhetőség. Az intuitív vezérlők és a reagáló kormányrendszer lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyen irányíthassák az autót, fejlesztve ezzel koordinációs képességeiket és motoros készségeiket.

Ezek is érdekelhetnek