Moni Bo cordoba 2 motoros elektromos autó sárga

Moni Bo cordoba 2 motoros elektromos autó sárga

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

51 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.25

A Moni Bo Cordoba akkumulátoros autó a fiatal vezetők számára készült, lenyűgöző dizájnnal és számos fejlett funkcióval, amelyek garantálják a biztonságos és szórakoztató játékot. Ez a modell kifejezetten azoknak a családoknak készült, akik nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekük fejlődésére és szórakoztatására.

A Cordoba autó legfontosabb jellemzői közé tartozik az erős akkumulátor, amely hosszú játékidőt biztosít, valamint a tartós szerkezet, amely minden kalandot kiáll. A gyerekek biztonsága érdekében az autó alacsony sebességgel rendelkezik, ami megfelelő a fiatal sofőrök számára, és biztosítja, hogy a szülők nyugodtan hagyják őket játszani.

A Cordoba modell kitűnik versenytársai közül a magas minőségű anyaghasználatával, a modern és stílusos kialakítással. Az autó részletekre való odafigyelés, mint például a valósághű fény- és hanghatások, a vezetési élményt még élvezetesebbé teszik. A könnyen kezelhető vezérlők lehetővé teszik még a legfiatalabb gyermekek számára is, hogy biztonságosan irányítsák a járművet.

A Moni Bo Cordoba akkumulátoros autó előnyei között szerepel a környezetbarát elektromos meghajtás, a strapabíró konstrukció, és a gyermekek szórakoztatása mellett a motoros készségek fejlesztése is. A jármű a kicsiknek nemcsak játékélményt, hanem egy előzetes vezetési tapasztalatot is nyújt, ami később hasznos lehet.

Ezek is érdekelhetnek