Moni Bo fuego jeep 3 seb., 4 motoros 50 kg fehér

Moni Bo fuego jeep 3 seb., 4 motoros 50 kg fehér

Nincs raktáron Nincs raktáron

83 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.19

A Cangaroo Moni Fuego Jeep egy kiváló minőségű, akkumulátorral működő játékautó, amely kiemelkedő választás a fiatal autórajongók számára. A Jeep dizájn és a részletgazdag kivitelezés minden gyermek fantáziáját megmozgatja, miközben biztonságos és szórakoztató játékélményt nyújt.

Főbb jellemzői között szerepel a tartós, kiváló minőségű anyaghasználat, ami biztosítja a jármű hosszú élettartamát. A robosztus kialakítás ellenére a Fuego Jeep meglepően könnyen kezelhető, köszönhetően a simán működő kormányzásnak és a megbízható fékrendszernek.

Ez a modell kiemelkedik a hasonló kategóriájú járművek közül azzal, hogy rendkívül valósághű hang- és fényeffektekkel van ellátva, amelyek még élethűbbé teszik a vezetési élményt. Továbbá, a beépített zenei lehetőségek és az MP3 csatlakoztatási funkciók extra szórakozást nyújtanak a kicsiknek.

A Cangaroo Moni Fuego Jeep biztonsági jellemzői, mint például a stabil konstrukció és a biztonsági övek, garantálják, hogy a gyerekek biztonságban élvezhessék a játékot. Az akkumulátor hosszú élettartama és a könnyű tölthetőség további előnyök, amelyek a terméket különösen praktikussá teszik.

Ezek is érdekelhetnek