Moni Bo majestic quad fehér

Moni Bo majestic quad fehér

Nincs raktáron Nincs raktáron

82 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.19

A Cangaroo Moni Majestic elektromos quad egy igazi élmény a kis felfedezők számára. Ez a modern, stílusos tervezésű jármű tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik gyermekük számára izgalmas és biztonságos kültéri játékot keresnek.

Főbb jellemzői közé tartozik a magas minőségű anyagokból készült erős és strapabíró felépítés, amely biztosítja a jármű hosszú távú használatát. A négy nagy, robusztus kerék garantálja a jármű stabilitását, még a durvább terepen is, így a gyerekek biztonságosan élvezhetik a vezetést.

A Cangaroo Moni Majestic quad kiemelkedik a versenytársak közül az akkumulátor hosszú élettartamával és a nagy teljesítményű motorjával, ami biztosítja a sima és dinamikus haladást. Az elektromos quad számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például a könnyen kezelhető kormány és a gyorsulási lehetőségek, amelyek még izgalmasabbá teszik a vezetési élményt.

Biztonsági szempontból a Cangaroo Moni Majestic számos jellemzővel rendelkezik, mint például a megbízható fékrendszer, ami biztonságos megállást garantál. Továbbá, a sebesség korlátozása lehetővé teszi a szülők számára, hogy ellenőrizzék a jármű maximális sebességét, így biztosítva a gyermek biztonságát.

Ezek is érdekelhetnek