Moni Toys Fajáték fa kávézó

Moni Toys Fajáték fa kávézó

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

14 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.26

A Moni Fa Kávézó egy különleges és interaktív játék, amely lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy saját kis kávézójukat vezessék. Ez a bájos és részletesen kidolgozott fa játékszett ideális választás a fiatal kávékedvelők számára, akik szeretik utánozni a felnőttek mindennapi tevékenységeit egy játékos és tanulságos környezetben.

Főbb jellemzők:

  1. Kiváló Minőségű Fa Anyagok: A kávézó készlet fenntartható forrásokból származó, magas minőségű faanyagokból készül, biztosítva a tartósságot és a biztonságot.
  2. Valósághű Tartozékok: Tartalmazza a kávékészítéshez szükséges kiegészítőket, mint például kávéfőzőt, csészéket, kanalakat, és különböző "italokat", melyek az élethű játékélmény érdekében lettek kialakítva.
  3. Fejlesztő Játékélmény: Segíti a gyermek finommotoros készségeinek, szociális képességeinek és kreativitásának fejlődését.
  4. Oktatási és Szórakoztató: A kávézó játékosan tanítja meg a gyermekeket a kávézó üzemeltetés alapvető aspektusaira, miközben szórakoztatja őket.
  5. Biztonságos és Gyermekbarát: A kerekített sarkok és a gyermekbarát méret gondoskodik a gyerekek biztonságáról a játék során.

Ezek is érdekelhetnek