Moni Toys Fiú játék fűrész elektromos

Moni Toys Fiú játék fűrész elektromos

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

4 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.19

A Moni Power Tools elektromos Láncfűrész egy rendkívül élethű és interaktív játékeszköz, amelyet kifejezetten a kis barkácsolók igényei szerint terveztek. Ez a játék láncfűrész tökéletes választás a kreatív és aktív játékhoz, ösztönözve a gyerekeket, hogy felfedezzék a kézműves tevékenységek világát biztonságos és szórakoztató módon.

Főbb jellemzők:

  1. Valósághű Megjelenés és Hangok: A láncfűrész élethű kialakítása és realisztikus motorhangja lenyűgözi a gyerekeket, és élményszerűvé teszi a játékot.
  2. Biztonságos Anyagok: A játék láncfűrész kizárólag gyermekbarát, nem mérgező anyagokból készült, így biztosítva a gyerekek biztonságát a játék során.
  3. Interaktív Jellemzők: A bekapcsoló gomb és a mozgó lánc hozzáadott interaktivitást nyújt, ami serkenti a gyerekek kézügyességét és koordinációját.
  4. Erősített Tartósság: A játék kialakítása ellenálló, amely a gyakori használat ellenére is megőrzi alakját és funkcióját.
  5. Könnyű Kezelhetőség: A láncfűrész ergonómikus fogantyúja biztosítja a kényelmes fogást és könnyű használatot még a kisebb kezek számára is.
  • Termékazonosító:108032
  • Márka: Moni Toys

Ezek is érdekelhetnek