Moni Toys Stars játék babakocsi lapra csukhatós

Moni Toys Stars játék babakocsi lapra csukhatós

Külső raktáron van
Szállítási idő 3-5 munkanap

12 990Ft

Várható szállítás: 2024.06.19

A Moni Játék Babakocsi egy elegáns és praktikus játék, amely tökéletes választás a kisgyermekek számára, akik szeretnek gondoskodni babáikról és utánozni a felnőttek mindennapi tevékenységeit. A modern design és a gyermekek igényeihez igazított funkciók ötvözete miatt ez a babakocsi kiemelkedik a piacon kapható hasonló játékok közül.

Főbb jellemzők:

  1. Stabil és Tartós Kialakítás: A Moni babakocsi erős szerkezettel rendelkezik, ami garantálja a hosszú távú játékélményt.
  2. Stílusos Megjelenés: Modern és csillagos mintájával a babakocsi nem csak funkcionális, hanem divatos kiegészítője is lesz minden gyermekszobának.
  3. Könnyű Manőverezhetőség: A kocsi kialakítása lehetővé teszi a könnyű irányítást és manőverezést, így a gyerekek könnyedén navigálhatnak vele otthon vagy a szabadban.
  4. Fejleszti a Szociális Készségeket: A babakocsizás ösztönzi a gyerekeket a szerepjátékra, ami segít fejleszteni kommunikációs és empátiás készségeiket.
  5. Biztonságos Anyagok: A babakocsi gyermekbarát anyagokból készült, így a szülők nyugodtan hagyhatják, hogy gyermekük biztonságosan játszhasson vele.

Ezek is érdekelhetnek