Szállítás és fizetés

 

 

Szállítási információk

A megrendeléseket futárszolgálattal teljesítjük. Ebben az egyik partnerünk a GLS Hungary Kft. ( 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.). További információkat megtalál a www.gls-group.com oldalon.

Rendeléseinket a futárszolgálat 2-5 munkanapon belül teljesíti az ország egész területére 2.190 ft összegért.

 

Továbbá megrendeléseiket az MPL futárszolgálattal is kérhetik (8000 Székesfehérvár, Hosszusétatér 4-6). További információkat megtalál a https://www.posta.hu/

 

Személyes átvételre is van lehetőség, kizárólag előre egyeztetett időpontban. Erre lehetősége van a +36 30 848 6240 telefonszámon.

 

 

Külföldi megrendelést webáruházunkon keresztül nem tud kezdeményezni. Erről a lehetőségről vevőszolgálatunkon írásban az info@toyplanet.hu vagy telefonon keresztül a +36 30 848 6240-es számon tud információt kérni.

Fizetési információk

Webáruházunkon történő rendelésnél lehetőség van előre átutalással, bankkártyával (SimplePay) vagy utánvéttel fizetni.

Utalás esetén az alábbi bankszámlaszámra szükséges a megrendelt termékek összegét utalni a megrendelés szám megjelölésével:

Név: ZéFood Kft.

Bankszámlaszám: OTP Bank 11740078-21447192

 

Bankkártyás fizetésnél az oldal automatikusan az OTP Simple Pay alkalmazásába irányítja, ahol kényelmesen kártyával tudja megrendelését kiegyenlíteni.

 

Utánvét esetén 890 ft összeg ellenében tud a futárnál kézbesítéskor, készpénzben illetve bakkártyával fizetni a megrendeléséért.